מפשירים את בצק הפילו במקרר במשך לילה שלם. שעתיים לפני הכנת המתכון מוציאים את הקופסה למשטח העבודה, להפשרה סופית.
שלב 2
0 דקות
בינתיים, קולפים את דלעת הערמונים ונפטרים מהגרעינים. קוצצים לקוביות.
שלב 3
0 דקות
מניחים את קוביות הדלעת בתבנית פיירקס, יוצקים מעל מעט (מעט!) שמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור. לא להתקמצן על הפלפל, בבקשה. מערבבים.
שלב 4
0 דקות
קולים בתנור חם מאוד (חום מקסימלי) ומערבבים מדי פעם. קולים עד ששולי הקוביות נחרכים (לא לפחד!). מוציאים ומצננים.
שלב 5
0 דקות
להכנת המעטפות פותחים את קופסת הפילו ושוטחים את גליל הבצק על השיש. לוקחים עלה אחד ומניחים על השיש (החלק הצר של מלבן הבצק קרוב אליך).
שלב 6
0 דקות
מתיזים על גליל הבצק 2-3 כפות מים וכף שמן זית אחת. מניחים בבסיס הצר של הגליל 3 כפות קוביות דלעת ערמונים קלויה. מקפלים קדימה כך שהקוביות מכוסות בבצק. מקפלים את השוליים הארוכים פנימה, טיפונת באלכסון, כך שייווצר טרפז - בסיס רחב קרוב אליך, בסיס צר רחוק ממך. מגלגלים ממך קדימה לצורת סיגר, ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
שלב 7
0 דקות
חוזרים על הפעולה עם עוד בצק ועוד קוביות דלעת.
שלב 8
30 דקות
מלטפים את כל הגלילים ביד רטובה ואופים בחום של 180 מעלות, כ-30 דקות, עד שמשחים היטב.
שלב 1
מתוך
8
מפשירים את בצק הפילו במקרר במשך לילה שלם. שעתיים לפני הכנת המתכון מוציאים את הקופסה למשטח העבודה, להפשרה סופית.
שלב 2
מתוך
8
בינתיים, קולפים את דלעת הערמונים ונפטרים מהגרעינים. קוצצים לקוביות.
שלב 3
מתוך
8
מניחים את קוביות הדלעת בתבנית פיירקס, יוצקים מעל מעט (מעט!) שמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור. לא להתקמצן על הפלפל, בבקשה. מערבבים.
שלב 4
מתוך
8
קולים בתנור חם מאוד (חום מקסימלי) ומערבבים מדי פעם. קולים עד ששולי הקוביות נחרכים (לא לפחד!). מוציאים ומצננים.
שלב 5
מתוך
8
להכנת המעטפות פותחים את קופסת הפילו ושוטחים את גליל הבצק על השיש. לוקחים עלה אחד ומניחים על השיש (החלק הצר של מלבן הבצק קרוב אליך).
שלב 6
מתוך
8
מתיזים על גליל הבצק 2-3 כפות מים וכף שמן זית אחת. מניחים בבסיס הצר של הגליל 3 כפות קוביות דלעת ערמונים קלויה. מקפלים קדימה כך שהקוביות מכוסות בבצק. מקפלים את השוליים הארוכים פנימה, טיפונת באלכסון, כך שייווצר טרפז - בסיס רחב קרוב אליך, בסיס צר רחוק ממך. מגלגלים ממך קדימה לצורת סיגר, ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
שלב 7
מתוך
8
חוזרים על הפעולה עם עוד בצק ועוד קוביות דלעת.
שלב 8
מתוך
8
מלטפים את כל הגלילים ביד רטובה ואופים בחום של 180 מעלות, כ-30 דקות, עד שמשחים היטב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0