המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים בסיר גדול שמן בגובה חצי הסיר על אש נמוכה.
בצלחת עמוקה טורפים ביצה יחד עם כף דיפ אנד ספרד קטשופ מיונז.
בצלחת עמוקה נוספת מערבבים פירורי לחם, אורגנו ובזיליקום יבש.
בצלחת נפרדת מערבבים קמח, פפריקה ומלח.
את אצבעות המוצרלה מעבירים דרך הצלחות בסדר הבא: קמח, ביצה פירורי לחם ומניחים בצלחת עד שמסיימים לצפות את כל אצבעות המוצרלה.
מגבירים את האש לבינונית, מחכים דקה ומתחילים לטגן.
לאחר קבלת צבע זהוב על גבול השחום מוציאים מהשמן ומניחים על רשת או נייר אפייה (לא נייר סופג!).
מוכן! מדפדפים כמות נכבדת של דיפ אנד ספרד קטשופ מיונז ובתיאבון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0