המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את כל חומרי הבצק במיקסר ולשים כ- 10 דקות.
מוסיפים כף מלח בסוף הלישה ולשים עוד מספר דקות.
מתפיחים עד שהבצק יכפיל את נפחו כ- 60 דקות במקום חמים.
מחלקים את הבצק למספר חלקים ומרדדים למלבן.
חותכים עם סכין או חותכן פיצה לרצועות דקות.
מורחים מעל שמן זית עם שום ושמיר, מפזרים מעל מלח גס.
מתפיחים עוד כ- 20 דקות.
אופים בתנור ב-180 מעלות כ-10 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0