מרתיחים את השמנת והחלב בסיר. מוסיפים את השוקולד המריר עד להמסה ומסירים מהאש.
שלב 2
0 דקות
מניחים לסיר להתקרר בצד במשך כשתי דקות. מוסיפים את החמאה, ומערבבים בעדינות בעזרת לקקן, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. יש להקפיד על ערבוב עדין, על מנת למנוע כניסה מיותרת של בועות אוויר לתערובת.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לתערובת את הליקר ומערבבים היטב.
שלב 4
0 דקות
יוצקים את הגנאש על תחתית הדגנים, ומנערים מעט ובעדינות עד שתערובת הגנאש מכסה באופן אחיד וישר את תחתית הדגנים.
שלב 5
0 דקות
שמים לקירור למשך לילה.
שלב 6
0 דקות
לפני הגשה חותכים בעזרת סכין חמה לאצבעות בגודל של 7*2 ס"מ.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מרתיחים את השמנת והחלב בסיר. מוסיפים את השוקולד המריר עד להמסה ומסירים מהאש.
שלב 2
מתוך
6
מניחים לסיר להתקרר בצד במשך כשתי דקות. מוסיפים את החמאה, ומערבבים בעדינות בעזרת לקקן, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. יש להקפיד על ערבוב עדין, על מנת למנוע כניסה מיותרת של בועות אוויר לתערובת.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים לתערובת את הליקר ומערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
6
יוצקים את הגנאש על תחתית הדגנים, ומנערים מעט ובעדינות עד שתערובת הגנאש מכסה באופן אחיד וישר את תחתית הדגנים.
שלב 5
מתוך
6
שמים לקירור למשך לילה.
שלב 6
מתוך
6
לפני הגשה חותכים בעזרת סכין חמה לאצבעות בגודל של 7*2 ס"מ.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0