ממיסים שוקולד במיקרוגל ומוסיפים לתוכו את ממרח השוקולד, מערבבים לתערובת חלקה ומערבבים עם פצפוצי האורז, תהליך שדורש מעט סבלנות עד שהם מצופים לגמרי בשוקולד.
שלב 2
0 דקות
משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקפיא.
שלב 3
0 דקות
עוברים להכנת שכבת השוקלד: בסיר מביאים לסף רתיחה שמנת מתוקה, יוצקים על השוקולד ומערבבים, מוסיפים את קליפת התפוז וליקר התפוז, מערבבים ויוצקים על תחתית הפצפוצים.
שלב 4
240 דקות
מקפיאים 240 דקות לפחות.
שלב 5
0 דקות
חותכים לאצבעות בעזרת סכין חדה, שטבולה במעט מים חמים.
שלב 1
מתוך
5
ממיסים שוקולד במיקרוגל ומוסיפים לתוכו את ממרח השוקולד, מערבבים לתערובת חלקה ומערבבים עם פצפוצי האורז, תהליך שדורש מעט סבלנות עד שהם מצופים לגמרי בשוקולד.
שלב 2
מתוך
5
משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקפיא.
שלב 3
מתוך
5
עוברים להכנת שכבת השוקלד: בסיר מביאים לסף רתיחה שמנת מתוקה, יוצקים על השוקולד ומערבבים, מוסיפים את קליפת התפוז וליקר התפוז, מערבבים ויוצקים על תחתית הפצפוצים.
שלב 4
מתוך
5
מקפיאים 240 דקות לפחות.
שלב 5
מתוך
5
חותכים לאצבעות בעזרת סכין חדה, שטבולה במעט מים חמים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0