המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים שוקולד במיקרוגל ומוסיפים לתוכו את ממרח השוקולד, מערבבים לתערובת חלקה ומערבבים עם פצפוצי האורז, תהליך שדורש מעט סבלנות עד שהם מצופים לגמרי בשוקולד.
משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקפיא.
עוברים להכנת שכבת השוקלד: בסיר מביאים לסף רתיחה שמנת מתוקה, יוצקים על השוקולד ומערבבים, מוסיפים את קליפת התפוז וליקר התפוז, מערבבים ויוצקים על תחתית הפצפוצים.
מקפיאים 240 דקות לפחות.
חותכים לאצבעות בעזרת סכין חדה, שטבולה במעט מים חמים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0