מחממים שמן ומטגנים את הבצלים כ - 8 דקות עד שקיפות.
שלב 2
10 דקות
מוסיפים את קוביות הבשר וממשיכים לטגן עוד 10 דקות תוך כדי ערבוב.
שלב 3
2 דקות
מוסיפים את השום והפפריקה (ניתן להוסיף גם מעט קימל טחון אם אוהבים).
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את העגבניות והפלפלים הירוקים ומערבבים עוד דקה.
שלב 5
60 דקות
מוסיפים את הנוזלים - מים ורוטב עגבניות פרפקטו, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה עד שעה וחצי או עד שהבשר רך.
שלב 6
20 דקות
מוסיפים תפוחי אדמה וממשיכים לבשל עוד 20 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים גם הם.
שלב 1
מתוך
6
מחממים שמן ומטגנים את הבצלים כ - 8 דקות עד שקיפות.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את קוביות הבשר וממשיכים לטגן עוד 10 דקות תוך כדי ערבוב.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים את השום והפפריקה (ניתן להוסיף גם מעט קימל טחון אם אוהבים).
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את העגבניות והפלפלים הירוקים ומערבבים עוד דקה.
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים את הנוזלים - מים ורוטב עגבניות פרפקטו, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה עד שעה וחצי או עד שהבשר רך.
שלב 6
מתוך
6
מוסיפים תפוחי אדמה וממשיכים לבשל עוד 20 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים גם הם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
4
ד
דוד
אינני יודע אם קיבלת את תגובתי, לכן אחזור שוב. מאד מחמד רק דאת התיבול הכנתי בעצמי מחומרים בבית בתוספת מעט קמח וקורטוב מלח לתערובת ויצא מעולה. הלכתי אחריך מילה במילה. מעדן בריא וטעים.
מערכת בישולים
תודה רבה על תגובתך ויום נעים 🌸
ג
גימפל יעקב
אייזה סוג בשר?
מערכת בישולים
היי, כל סוג של בשר בקר שאתה אוהב. אפשר מספר 5 או 8, הם ישתלבו מצוין. יום נעים
הערות 4