המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן ומטגנים את הבצלים כ - 8 דקות עד שקיפות.
מוסיפים את קוביות הבשר וממשיכים לטגן עוד 10 דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את השום והפפריקה (ניתן להוסיף גם מעט קימל טחון אם אוהבים).
מוסיפים את העגבניות והפלפלים הירוקים ומערבבים עוד דקה.
מוסיפים את הנוזלים - מים ורוטב עגבניות פרפקטו, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה עד שעה וחצי או עד שהבשר רך.
מוסיפים תפוחי אדמה וממשיכים לבשל עוד 20 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים גם הם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 4