המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפזרים גבינה בצורת עיגול על מחבת, על אש בינונית.
יוצקים ביצה במרכז העיגול ומטגנים עד שהביצה מוכנה והגבינה הופכת לקראסט פריך.
מועכים את האבוקדו, מתבלים, מורחים על גבי הטורטייה.
מניחים מעל את הביצה עם הגבינה ומתבלים ברוטב צ׳ילי מתוק מסדרת DIP&SPREAD. מגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1