המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבשר עד לשינוי צבעו מאדום לחום בהיר.
מוסיפים את תכולת הרוטב ומבשלים 5 דק'.
מבשלים במקביל את הפסטה ומצננים.
יוצקים את הרוטב המוכן על הפסטה ומגישים.
ניתן לשדרג ע"י טיגון בצל בגודל בינוני ביחד עם הבשר הטחון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0