המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבשר עד לשינוי צבעו מאדום לחום בהיר.
מוסיפים את תכולת הרוטב ומבשלים 5 דק'.
מבשלים במקביל את הפסטה ומצננים.
יוצקים את הרוטב המוכן על הפסטה ומגישים.
ניתן לשדרג ע"י טיגון בצל בגודל בינוני ביחד עם הבשר הטחון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0