המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים ליטר מים בסיר.
חולטים את הפתיתים עד שהם רכים. מסננים אותם כמו פסטה ושומרים בצד.
במחבת, על אש גבוהה, מקפיצים את הגזר והבצל 3 דקות, מוסיפים את האפונה לדקה ומיד את הפתיתים. מתבלים במלח ופלפל (לאוהבים). מקפיצים לדקה ומכבים את האש.
במחבת עם מעט שמן מטגנים את הנקניקיות עד שהן זהובות.
מסדרים בצלחת את הפתיתים ומעל את הנקניקיות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1