המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים בקערת מיקסר שמנת מתוקה עם חלב ופודינג, עד לקבלת קרם יציב.
ממלאים כוסות קטנות חד פעמיות בקרם ונועצים מקל ארטיק במרכז.
מקפיאים עד להתקשות.
להגשה: גוזרים את הכוסות ומוציאים את הארטיקים בעזרת המקל. טובלים בשוקולד מריר מומס (לא רותח) לציפוי ובתאבון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0