המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את הגבינה הלבנה ואת השוקולד המגורד.
מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים לקערת הגבינה עד תערובת אחידה.
ממיסים קצת את השוקולד הלבן או לחילופין את ממרח השוקולד הלבן.
מוסיפים לקערה ומערבבים הכל יחד.
לתחתית קיימות כמה אופציות, פקאן מסוכר, ממרח נוטלה מומס, או קרם משמנת ושוקולד, שמחממים בסיר על אש קטנה.
מצפים תחתית של כוסות אישיות או קאפקייקס ומניחים מעל את תערובת המגנום. מכניסים להקפאה או לקירור.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0