המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את השמנת לקצפת רכה ביחד עם אבקת סוכר ופודינג וניל.
מערבבים פנימה מחצית מכמות פירורי הפתיבר.
מכניסים לתבנית סיליקון מגנום ומקפיאים.
מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד ומערבבים עם שמן צמחי.
מוציאים את הארטיקים הקפואים מהתבנית וטובלים בשוקולד המומס עד לחצי.
מפזרים מעל את יתרת פירורי העוגיות.
שומרים בהקפאה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0