המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים ומקלפים את הארטישוק ומשאירים רק את התחתיות בתוך קערה עם לימון ומים שלא ישחירו.
מכינים את הבשר עם כל התבלינים והביצה וממלאים את תחתיות הארטישוק.
מטגנים בצל גדול עם שמן בסיר עד השחמה, מוסיפים את תחתיות הארטישוק ומים עד כיסוי. מוסיפים מעט פלפל, מלח וכורכום ומבשלים כ-45 דקות.
מוסיפים את הפול ומבשלים עוד 20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0