המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מסננים את הארטישוק מהשמן וחוצים.
חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ומניחים בקערה עם הבצל, זיתים, פטרוזיליה, כוסברה ושום. מתבלים עם שמן זית, מלח, מיץ לימון וסוכר לפי הטעם.
מחממים מחבת על האש ומזהיבים את הארטישוקים מכל צד.
מסננים את סלסת העגבניות שבקערה ומניחים על צלחת בצורת גבעה. מניחים על הסלסה חצי ארטישוק.
בעזרת קולפן ירקות מגלפים רצועות פרמזן על הארטישוק.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0