המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את הבשר הטחון עם התבלינים, ביצה אחת ופירורי הלחם.
מקלפים את הארטישוק לפלחים ומנקים אותו עד שחושפים את הלב.
חותכים את תפוחי אדמה בצורת קערה.
ממלאים את לבבות הארטישוק ואת קערות תפוחי האדמה בתערובת הבשר.
טובלים את הארטישוק ואת תפוחי האדמה הממולאים בביצה, ומטגנים אותם עד השחמה.
מעבירים אותם לסיר שטוח, מכסים במים, מוסיפים טיפת לימון, מלח, קצת כורכום ואת שארית השמן מהמחבת, ומבשלים על אש נמוכה עוד 30 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0