המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בסיר את הפקעות, מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות.
מסננים ומחזירים לסיר את הפקעות עם 2 כוסות מנוזלי הבישול וכל שאר החומרים.
מבשלים עוד 10 דקות, טועמים ומתקנים תיבול.
מצננים ושומרים במקרר בצנצנת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0