המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה מניחים את הבשר, הבצל המגורר ויתר החומרים. לערבב היטב כמו לקבב.
לוקחים את הארטישוק וממלאים בכל תחתית ארטישוק בשר.
לאחר שסיימת להכין את כל התחתיות ארטישוק. להניח אותם בסיר גדול ורצוי רחב.
להרתיח מים עד לגובה התחתיות ארטישוק ולהוסיף 2 כפות מרק עוף, כפית מלח, כפית פלפל שחור, מעט מיץ לימון ולבשל על אש קטנה כשעה.
ממולץ להגיש את התחתיות עם אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0