המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את האורז עם הזעפרן רצוי בציר עוף או ירקות.
מוסיפים לאורז החם את גבינת הפרמזן ומערבבים היטב. מצננים מעט.
לאחר שהאורז הצטנן מעט, מוסיפים את הביצים ומערבבים.
מרטיבים את כפות הידיים. מניחים כף אורז על כף היד, ומשטיחים. מניחים במרכז עלה בזיליקום ומעליו מעט עגבניות קצוצות, ו-4-3 קוביות מוצרלה.
סוגרים את כף היד סביב המילוי ויוצרים כדור שבמרכזו המילוי.
מוסיפים מעט אורז על הפתח שנותר, כדי לוודא שהאורז עוטף לגמרי את המילוי.
מכינים כדורים נוספים.
שופכים את פירורי הלחם לקערית. מגלגלים כל כדור בפירורים עד שהוא עטוף כולו ומניחים על צלחת שטוחה (אם רוצים ציפוי עבה יותר, אפשר לטבול את הכדורים קודם בביצה טרופה, ואחר-כך לגלגל בפירורי הלחם).
מטגנים בשמן עמוק חם, כמה כדורים בכל פעם, עד שהם זהובים ופריכים.
מספיגים על מגבות מטבח ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0