מערבבים את האורז, האפונה, הביצים, הגבינות, העשבים, מלח ופלפל היטב עד שנוצרת תערובת אחידה הסמיכה מספיק כדי להכין ממנה קציצות בגודל כדורי פינג פונג. אם התערובת דלילה מדי, מוסיפים פירורי לחם או מצה.
שלב 2
0 דקות
מגלגלים בפירורי לחם (או קמח מצה) ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה יפה. מוציאים למגבות נייר ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
שלב 1
מתוך
2
מערבבים את האורז, האפונה, הביצים, הגבינות, העשבים, מלח ופלפל היטב עד שנוצרת תערובת אחידה הסמיכה מספיק כדי להכין ממנה קציצות בגודל כדורי פינג פונג. אם התערובת דלילה מדי, מוסיפים פירורי לחם או מצה.
שלב 2
מתוך
2
מגלגלים בפירורי לחם (או קמח מצה) ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה יפה. מוציאים למגבות נייר ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0