המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסננים את החיטה המושרית במים, ושמים בסיר עם תמצית הווניל והסוכר.
מכסים במים כס"מ מעל גובה החיטה, ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה, ומבשלים עד שהחיטה מתרככת אבל לא מתפוררת. מערבבים מדי פעם.
כשהחיטה מוכנה (והנוזלים שבסיר הסמיכו), מסירים מהאש, ומעבירים לקעריות אישיות עם קצת מהסירופ שבסיר.
מפזרים מעל בנדיבות פירות יבשים, אגוזים ומעט קינמון וקוקוס.
מצננים ארבע שעות לפחות, ומגישים. בתיאבון! ניתן להמיר את אגוזי המלך באגוזי לוז קלויים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0