מפזרים מעל בנדיבות פירות יבשים, אגוזים ומעט קינמון וקוקוס.
שלב 6
1 דקות
מצננים ארבע שעות לפחות, ומגישים.
בתיאבון!
ניתן להמיר את אגוזי המלך באגוזי לוז קלויים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
6
מסננים את החיטה המושרית במים, ושמים בסיר עם תמצית הווניל והסוכר.
שלב 2
מתוך
6
מכסים במים כס"מ מעל גובה החיטה, ומביאים לרתיחה.
שלב 3
מתוך
6
מנמיכים להבה, ומבשלים עד שהחיטה מתרככת אבל לא מתפוררת. מערבבים מדי פעם.
מפזרים מעל בנדיבות פירות יבשים, אגוזים ומעט קינמון וקוקוס.
שלב 6
מתוך
6
מצננים ארבע שעות לפחות, ומגישים.
בתיאבון!
ניתן להמיר את אגוזי המלך באגוזי לוז קלויים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0