המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את הגריסים לילה במים עד כיסוי. למחרת לסנן ולשטוף.
מבשלים את הגריסים בהרבה מים (כמו פסטה) עד שמתרכך ותופח.
לסנן את הגריסים, לא לשפוך את המים.
לחתוך את כל הפירות היבשים, מלבד החמוציות, לקוביות קטנטנות.
לערבב את הגריסים המסוננים מנוזלים ולהוסיף, סוכר ומצקת אחת או שתיים ממי בישול.
לבשל על אש קטנה כ-10 דקות עד שהפירות מתרככים וכל החומרים מתמזגים.
לקשט בקינמון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0