המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכין אורז לבן רגיל : לחמם 4 כפות שמן בסיר. להניח את האורז בסיר. לטגן אותו עם כף מלח. להוסיף את המים הרותחים. לחמם 5 דקות על אש גבוהה ולהנמיך לעוד 15 דקות. לכבות את האש.
בסיר נפרד: לטגן את הבצל הקצוץ עם השמן שנותר עד שיזהיב. להוסיף את הכורכום. להוסיף לבצל המטוגן והכורכום לסירוגין אורז מבושל, כוסברה, שום וקינמון ולערבב.
להמשיך ולהוסיף שוב אורז, כוסברה, שום וקינמון ושוב לערבב עד שכל הטעמים מתאחדים באורז.
יש להשאיר על אש נמוכה ביותר כ-5 דקות. בתאבון! אורז טעים ריחני ומגרה את כל החושים לפניכם!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0