מקמחים את משטח העבודה, ומניחים עליו את הבצק. לשים עד לקבלת בצק חלק. משמנים קערה ומניחים את הבצק, מורחים אותו במעט שמן. מתפיחים כ-45 דקות, עד להכפלת נפח.
שלב 3
0 דקות
נותנים מכת אגרוף קלה על הבצק ו-"מפילים אותו". שמים את הבצק ע"ג משטח העבודה המקומח. מפזרים את אבקת האפייה ע"ג הבצק, ומטמיעים אותה בבצק. מניחים ל-5 דקות נוספות.
שלב 4
0 דקות
מחלקים את הבצק ל-2. את החצי שלא עובדים איתו כרגע מניחים בקערה, ומכסים במגבת.
שלב 5
30 דקות
יוצרים כדורים ומכסים ל-30 דקות לתפיחה נוספת.
שלב 6
15 דקות
ניתן לאדות את ה-"באנים" בסיר אידוי מרופד בנייר פרגמנט ע"ג סיר עם מים רותחים, לכ-15 דקות או עד התייצבות הבאנים. מסדרים אותם במרווחים, כי הם תופחים.
שלב 7
0 דקות
מבשלים במחבת את חזה העוף הטחון עד שהוא משנה את צבעו ללבן. מוסיפים את הרטבים. טועמים ומתקנים תיבול. מי שאוהב חריף יותר, להוסיף עוד סרירצ'ה. ממשיכים לבשל עד להסמכת המילוי.
שלב 8
0 דקות
ניתן למלא אותם מראש במילוי, ניתן להכין לחמניות ריקות, ואז לחצות אותן ולמלא.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
מערבבים בקערה את מרכיבי הבצק, עד לקבלת בצק אחיד.
שלב 2
מתוך
8
מקמחים את משטח העבודה, ומניחים עליו את הבצק. לשים עד לקבלת בצק חלק. משמנים קערה ומניחים את הבצק, מורחים אותו במעט שמן. מתפיחים כ-45 דקות, עד להכפלת נפח.
שלב 3
מתוך
8
נותנים מכת אגרוף קלה על הבצק ו-"מפילים אותו". שמים את הבצק ע"ג משטח העבודה המקומח. מפזרים את אבקת האפייה ע"ג הבצק, ומטמיעים אותה בבצק. מניחים ל-5 דקות נוספות.
שלב 4
מתוך
8
מחלקים את הבצק ל-2. את החצי שלא עובדים איתו כרגע מניחים בקערה, ומכסים במגבת.
שלב 5
מתוך
8
יוצרים כדורים ומכסים ל-30 דקות לתפיחה נוספת.
שלב 6
מתוך
8
ניתן לאדות את ה-"באנים" בסיר אידוי מרופד בנייר פרגמנט ע"ג סיר עם מים רותחים, לכ-15 דקות או עד התייצבות הבאנים. מסדרים אותם במרווחים, כי הם תופחים.
שלב 7
מתוך
8
מבשלים במחבת את חזה העוף הטחון עד שהוא משנה את צבעו ללבן. מוסיפים את הרטבים. טועמים ומתקנים תיבול. מי שאוהב חריף יותר, להוסיף עוד סרירצ'ה. ממשיכים לבשל עד להסמכת המילוי.
שלב 8
מתוך
8
ניתן למלא אותם מראש במילוי, ניתן להכין לחמניות ריקות, ואז לחצות אותן ולמלא.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0