המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הבצל דק דק ומטגנים בסיר עד שהוא מזהיב.
מוסיפים כבד עוף ובשר קצוץ דק דק ומטגנים.
קוצצים שמיר וכוסברה דק דק ומטגנים הכל ביחד 5 דקות.
מוסיפים את הפלפל השחור והמלח, בוחשים כמה פעמים ומוסיפים מים. מביאים לרתיחה.
בוחשים, מנמיכים את האש ומבשלים 20 דק' עד שהצבע ירוק.
אחר-כך מפזרים את האורז, עושים חורים עם הכף שהאדים יצאו וסוגרים עם המכסה עד שהאורז מוכן והנוזלים יתאדו.
בוחשים הכל ביחד עד שמוכן. מכבים את האש או משאירים את המכסה סגור כמה דקות והבאחש מוכן להגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0