המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקצצים את הכוסברה והשמיר במעבד מזון ומניחים בצד.
חותכים את הבשר לקוביות קטנות ומניחים בצד.
חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים אותם בסיר עם 2 כפות שמן עד שמזהיב. מוסיפים את הבשר, מוסיפים מים עד מעל הבשר ומביאים לרתיחה.
מבשלים על אש קטנה חצי שעה.
מוסיפים את הירק הקצוץ ואת הכמון והפלפל השחור ומבשלים על אש נמוכה עוד עשר דקות.
שוטפים את האורז ומוסיפים לסיר, מוסיפים עוד מים עד כיסוי האורז ומביאים לרתיחה. כשהמים נספגנים מנמיכים לעוד עשר דקות עד רבע שעה. מערבבים הכל ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0