המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את הבגט לפרוסות של 2 ס"מ.
שמים חמאה וגבינת צ'דר בסיר בינוני, בוחשים על אש קטנה עד שיימסו.
מוסיפים פטרוזיליה, פפריקה ופלפל. מוסיפים גם את הביצים הטרופות ובוחשים (לא להפסיק) עד שהכל מתאחד.
מורידים מהאש. טובלים את הפרוסות בגבינה הנמסה ומצפים היטב משני הצדדים.
מניחים את הפרוסות בתבנית ואופים בחום של 190 מעלות ל-20 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0