מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומרפדים שתי תבניות תנור בנייר אפיה.
שלב 2
0 דקות
שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים בידיים עד שמתקבל בצק רך אבל דביק קלות.
שלב 3
0 דקות
קיימות שתי אפשרויות של עבודה עם הבצק: א. אם ממהרים, לוקחים מהבצק פיסות קטנות, ויוצרים מהן כדורים, בגודל של עגבניות שרי בערך. מניחים בתבנית במרווחים של 3 ס"מ ומשטחים קצת. ב. האפשרות השנייה, שיוצרות בואיקוס בעלי שוליים אחידים במראה עוגייתי יותר, היא לקמח משטח עבודה, להניח עליו את הבצק, לשטח קצת בידיים (לא חייבים להשתמש במערוך) לעובי של כ-4 ס"מ ולקרוץ בכוס עיגולים, בקוטר של 2-3 ס"מ. מניחים בתבניות במרווחים של 3 ס"מ. אמורות לצאת כ-35 עוגיות.
שלב 4
15 דקות
מורחים כל עיגול בביצה הטרופה וזורים מלמעלה שומשום או קצח. אופים כ-15 דקות, או עד הזהבה.
שלב 5
0 דקות
מגישים מיד או שומרים בכלי אטום עד יומיים, או במקפיא עד שבועיים.
שלב 1
מתוך
5
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומרפדים שתי תבניות תנור בנייר אפיה.
שלב 2
מתוך
5
שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים בידיים עד שמתקבל בצק רך אבל דביק קלות.
שלב 3
מתוך
5
קיימות שתי אפשרויות של עבודה עם הבצק: א. אם ממהרים, לוקחים מהבצק פיסות קטנות, ויוצרים מהן כדורים, בגודל של עגבניות שרי בערך. מניחים בתבנית במרווחים של 3 ס"מ ומשטחים קצת. ב. האפשרות השנייה, שיוצרות בואיקוס בעלי שוליים אחידים במראה עוגייתי יותר, היא לקמח משטח עבודה, להניח עליו את הבצק, לשטח קצת בידיים (לא חייבים להשתמש במערוך) לעובי של כ-4 ס"מ ולקרוץ בכוס עיגולים, בקוטר של 2-3 ס"מ. מניחים בתבניות במרווחים של 3 ס"מ. אמורות לצאת כ-35 עוגיות.
שלב 4
מתוך
5
מורחים כל עיגול בביצה הטרופה וזורים מלמעלה שומשום או קצח. אופים כ-15 דקות, או עד הזהבה.
שלב 5
מתוך
5
מגישים מיד או שומרים בכלי אטום עד יומיים, או במקפיא עד שבועיים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0