מערבבים את החומרים בקערה, פרט לקשקבל, עד לקבלת בצק רך מאוד. במידת הצורך (אם הבצק רטוב מדי) מוסיפים מעט קמח, אבל אסור לייבש את הבצק.
שלב 2
0 דקות
מחממים תנור ל-200 מעלות.
שלב 3
0 דקות
מחלקים את הבצק ל-30 כדורים. טובלים את כיפתם בגבינה מגוררת ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
שלב 4
20 דקות
אופים כ-20 דקות או עד שהלחמניות מזהיבות.
*ניתן להמיר את הגבינה הצהובה בגבינת קשקבל באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
4
מערבבים את החומרים בקערה, פרט לקשקבל, עד לקבלת בצק רך מאוד. במידת הצורך (אם הבצק רטוב מדי) מוסיפים מעט קמח, אבל אסור לייבש את הבצק.
שלב 2
מתוך
4
מחממים תנור ל-200 מעלות.
שלב 3
מתוך
4
מחלקים את הבצק ל-30 כדורים. טובלים את כיפתם בגבינה מגוררת ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
שלב 4
מתוך
4
אופים כ-20 דקות או עד שהלחמניות מזהיבות.
*ניתן להמיר את הגבינה הצהובה בגבינת קשקבל באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0