המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שופכים לקלחת את החלב יחד עם ג´לטין וסוכר ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה מתמדת, מניחים בצד לצינון.
בינתיים מפרידים את החלמונים והחלבונים ומקציפים את החלבונים לקצף נוקשה, ואת החלמונים בוחשים היטב.
את החלמונים מוסיפים לקלחת עם החלב שהתקרר בינתיים.
מקציפים בקערה נפרדת את השמנת המתוקה ומוסיפים אותה בתנועות קיפול לקצף החלבונים.
את תערובת החלב מוסיפים באיטיות (זרם חלש) אל תערובת הקצף, בתנועות קיפול.
יוצקים את התערובת כולה אל תבנית פיירקס 30X30 או תבניות אישיות.
לקרר במשך יממה ולפזר אגוזים וסירופ שוקולד לפי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0