המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים את כל חומרי הבצק עם כוס וחצי מים. מניחים בצד ומתפיחים.
בוצעים את גוש הבצק לארבעה כדורים ומוסיפים להתפיח.
מחלקים כל כדור בצק לשניים וצרים שמונה כדורים. מרדדים כל אחד מהם לעובי כשני ס"מ ושמים במרכזו ריבה. סוגרים לכדור ומתפיחים שוב.
מושחים סיר גדול בשמן, ומניחים את כדורי הבצק התפוחים בסיר זה לצד זה. יוצקים מים פושרים עד כדי כיסוי ומבשלים תחת מכסה ועל אש קטנה עד שהמים מתאדים וגושי הבצק נצבעים זהב.
מפזרים מעל קקאו וסוכר, או אגוזים וסוכר ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1