מוסיפים את השום והסלרי וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד הזהבה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הבשר הטחון והתבלינים ובעזרת כף עץ מערבבים ומפוררים את הבשר לגרגירים.
שלב 4
10 דקות
ממשיכים לאדות עד שכל הבשר הופך לגרגירים קטנים, מנמיכים את הלהבה, יוצקים רוטב עגבניות על הבשר וממשיכים לבשל על אש נמוכה תוך כדי ערבוב כ- 10 דקות, עד שהירקות מתרככים טיפה והרוטב מסמיך מעט.
שלב 5
5 דקות
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
מניחים ערימת פסטה בצלחת, שמים מעל רוטב ומגישים.
שלב 1
מתוך
5
בסיר גדול מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את השום והסלרי וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד הזהבה.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את הבשר הטחון והתבלינים ובעזרת כף עץ מערבבים ומפוררים את הבשר לגרגירים.
שלב 4
מתוך
5
ממשיכים לאדות עד שכל הבשר הופך לגרגירים קטנים, מנמיכים את הלהבה, יוצקים רוטב עגבניות על הבשר וממשיכים לבשל על אש נמוכה תוך כדי ערבוב כ- 10 דקות, עד שהירקות מתרככים טיפה והרוטב מסמיך מעט.
שלב 5
מתוך
5
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
מניחים ערימת פסטה בצלחת, שמים מעל רוטב ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0