המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת עמוקה עם שמן זית מטגנים את הבצל להזהבה, מוסיפים את השום ואת הבשר ובעזרת כף עץ מפוררים אותו היטב.
מוסיפים מעט מלח ופלפל, גזר וסלרי וממשיכים לטגן על אש בינונית.
מוסיפים את הרוטב פרפקטו לבולונז ו-3 עלי דפנה ומערבבים היטב. מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות, עד שסמיך מספיק. מתקנים תיבול ומוסיפים מעט מים אם יש צורך.
להכנת הפירה כרובית - מבשלים כרובית שלמה במים עד שהיא רכה. בסיר קטן מבשלים 50 גרם מחמאה עם 3/4 כוס חלב שקדים עד שהחלב רותח והמחמאה נמסה. טוחנים היטב את הכרובית עם החלב החם, מלח ופלפל.
ניתן להגיש גם על פסטה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0