רוטב בולונז נפלא כזה שמתאים לכל המשפחה והשוס הוא שאפשר להכין אותו בקלי קלות לארוחת צהרים זריזה בזכות רוטב פרפקטו בולונז שמשדרג אותו ומקצר תהליכים. אפשר להגיש על פסטה או על פירה כרובית (קיטוגני)
במחבת עמוקה עם שמן זית מטגנים את הבצל להזהבה, מוסיפים את השום ואת הבשר ובעזרת כף עץ מפוררים אותו היטב.
שלב 2
2 דקות
מוסיפים מעט מלח ופלפל, גזר וסלרי וממשיכים לטגן על אש בינונית.
שלב 3
10 דקות
מוסיפים את הרוטב פרפקטו לבולונז ו-3 עלי דפנה ומערבבים היטב. מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות, עד שסמיך מספיק. מתקנים תיבול ומוסיפים מעט מים אם יש צורך.
שלב 4
5 דקות
להכנת הפירה כרובית - מבשלים כרובית שלמה במים עד שהיא רכה.
בסיר קטן מבשלים 50 גרם מחמאה עם 3/4 כוס חלב שקדים עד שהחלב רותח והמחמאה נמסה. טוחנים היטב את הכרובית עם החלב החם, מלח ופלפל.
שלב 5
1 דקות
ניתן להגיש גם על פסטה.
שלב 1
מתוך
5
במחבת עמוקה עם שמן זית מטגנים את הבצל להזהבה, מוסיפים את השום ואת הבשר ובעזרת כף עץ מפוררים אותו היטב.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים מעט מלח ופלפל, גזר וסלרי וממשיכים לטגן על אש בינונית.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את הרוטב פרפקטו לבולונז ו-3 עלי דפנה ומערבבים היטב. מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות, עד שסמיך מספיק. מתקנים תיבול ומוסיפים מעט מים אם יש צורך.
שלב 4
מתוך
5
להכנת הפירה כרובית - מבשלים כרובית שלמה במים עד שהיא רכה.
בסיר קטן מבשלים 50 גרם מחמאה עם 3/4 כוס חלב שקדים עד שהחלב רותח והמחמאה נמסה. טוחנים היטב את הכרובית עם החלב החם, מלח ופלפל.
שלב 5
מתוך
5
ניתן להגיש גם על פסטה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0