המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת הרוטב: מטגנים את הירקות לפי הסדר הבא - בצל, גזר, עגבנייה ופלפל. מטגנים כעשר דקות עד לריכוך.
שמים את הירקות בצלחת, ומטגנים את הבשר הטחון עד שהוא שהוא מחליף את צבעו לחום.
מחזירים את הירקות, ומוסיפים את רוטב הבולונז והתבלינים ומבשלים כחצי שעה.
מכינים את הפתיתים כמו שכתוב על השקית.
הגשה: שמים הר של פתיתים על הצלחת ומעל שמים את בשר הבולונז. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0