המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר סוטאג' שמים שמן זית ומחכים שיתחמם מעט.
מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות.
מוסיפים גזר וסלרי ומטגנים עד שהם מטוגנים מספיק וזהובים.
מוסיפים את הבשר הטחון ובעזרת כפות עץ מפוררים עד שצבע הבשר הופך מאדום לחום.
מוסיפים את השום והתבלינים ומערבבים.
מוסיפים חבילת פתיתים ו-2 כפות רסק עגבניות, מערבבים הכל עד שהכל מעורבב היטב.
מוסיפים את המים הרותחים, מכסים ומנמיכים את האש ללהבה נמוכה.
מבשלים כ-12 דקות, פותחים מערבבים ומכסים שוב לעוד כ-5 דקות.
פותחים את המכסה ונותנים לאדים להיעלם מערבבים ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 7