המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את הבשר והעגבניה, ומטגנים תוך כדי ערבוב ומעיכת הבשר כדי שלא יהיו גושים.
מוסיפים את התבלינים, הרסק, הבזיליקום ויוצקים כוס וחצי מים. מביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה, ומבשלים את הרוטב עד שהוא מצטמצם מעט.
בינתיים מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
אפשר לערבב את הרוטב עם הפסטה, ואפשר להגיש ליד הפסטה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0