המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוברים את המצות לחתיכות קטנות ומכסים במים, נותנים לתערובת לעמוד 3 דקות.
מסננים, וסוחטים את את המצות ומחזירים לקערה.
מוסיפים את שאר המרכיבים ובוחשים, יוצרים כדורים בעזרת כף, מטגנים בשמן עמוק.
הכנת הסירופ: שמים את הסוכר בסיר ומכסים במים, מבשלים תוך כדי ערבוב עד שנוצרות בועות, מוסיפים את מיץ הלימון.
משרים את הבומוואלוס כמה דקות בסירופ.
מעבירים את הבומוואלוס לקערת הגשה, ושופכים מעליהם את את הסירופ. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0