המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להשרות את הבורגול בסיר עם מים רותחים לחצי שעה.
בינתיים לבשל את הנבטוטים בסיר עם מים.
במחבת לטגן את השום והבצל, להוסיף את הבורגול המוכן ולערבב היטב.
להוסיף את הנבטוטים והתבלינים ולערבב תוך כדי טיגון.
בסוף הבישול להוסיף את כף הסויה ולערבב היטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0