המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים את הבורגול ומשרים במים פושרים למשך חצי שעה ומסננים.
מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את הפפריקה, הפלפל שחור, המלח וגרגירי החומוס. מטגנים הכל יחד כדקה.
מוסיפים כוס מים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הבורגול.
מעבירים ללהבה הכי נמוכה שיש עד שכל המים נספגים והבורגול יוצא אחד אחד כמו אורז.
מידי פעם מערבבים טועמים ומשפרים תיבול פלפל ומלח לפי הטעם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0