המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבשל בסיר את הבורגול (כמה דקות במים רותחים זה מספיק).
במחבת גדולה לטגן את השום הבצל החצילים והקישוא.
כשמגיעים להזהבה, להוסיף את הבורגול המבושל עם מעט מים.
להמשיך לטגן, להוסיף את הסויה והתבלינים.
לטעום, לתקן תיבול, ולהגיש ישר מהמחבת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0