המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מזהיבים את הפלפל האדום והבצל במחבת חמה.
מוסיפים את חזה העוף, מתבלים במעט כמון ומלח ומטגנים עד הזהבה.
מחממים את הטורטיות על מחבת חמה (לריכוך והוספת אלסטיות).
מורחים במרכז הטורטייה מעט ממרח אבוקדו, מוסיפים מתערובת הירקות והעוף המטוגן ומגלגלים.
חוצים את הטורטייה המטוגנת לשתיים, מגישים עם סלסה עגבניות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0