המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה מרגרינה, קמח תופח קטן ושמנת חמוצה. לשים עד קבלת בצק אחיד, גמיש ומבריק. עוטפים ומניחים במקרר.
מועכים תפוחי אדמה לפירה, מוסיפים גבינה בולגרית, גבינה לבנה וביצים. מערבבים לתערובת אחידה.
משטחים את הבצק בתבנית ומחוררים עם מזלג.
משטחים מעל את תערובת המלית לשכבה אחידה.
חותכים לריבועים, מורחים ביצה ומפזרים שומשום.
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כשעה, או עד הזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0