המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים חמאה במחבת ומאדים כרישה. מתבלים במלח ופלפל. מצננים.
פורסים על משטח עבודה עלה סיגר. עורמים מעט כרישה ומעל 3 טבעות גבינה במרכז הרבע העליון.
מניחים חלמון ומתבלים במלח, פלפל ועירית/ פטרוזיליה קצוצה. מקפלים את העלה לחצי.
מדביקים את קצוות העלה בעזרת מעט מים. מקפלים את חצי העיגול לרבע ומטגנים מיד בשמן שחומם מראש ל- 170 מעלות כדקה עד הזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0