המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים חמאה במחבת ומאדים כרישה. מתבלים במלח ופלפל. מצננים.
פורסים על משטח עבודה עלה סיגר. עורמים מעט כרישה ומעל 3 טבעות גבינה במרכז הרבע העליון.
מניחים חלמון ומתבלים במלח, פלפל ועירית/ פטרוזיליה קצוצה. מקפלים את העלה לחצי.
מדביקים את קצוות העלה בעזרת מעט מים. מקפלים את חצי העיגול לרבע ומטגנים מיד בשמן שחומם מראש ל- 170 מעלות כדקה עד הזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0