המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפזרים מלח על הדג, ושופכים עליו קצת מיץ לימון.
לאחר 10-15 דקות שוטפים.
מפזרים על התבנית שמן זית, ועליו פרוסות דקות של ראש שום.
מורחים את הדגים בנדיבות ברוטב שום.
מניחים את הדגים על השום (אפשר לשים קצת שום גם מעל הדגים).
אופים בחום גבוה, כ-40 דקות בזמן שהוא מכוסה.
המשך אפייה כ-10 דקות לא מכסה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1