המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להשרות מצות במים. להוציא את המצות מההשריה לאחר שהתרככו ולסחוט.
לתבל במלח ופלפל שחור, לפי הטעם.
להוסיף לתערובת שתי ביצים ולערבב.
בעזרת כף ליצור לביבות ולטגן במחבת בשמן חם.
להגיש עם אבקת סוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0