המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לקצוץ גס את עלי התרד ולערבב עם הגבינה.
לפתוח את הבצק ולהניח רק בקצה בצורה אופקית את המילוי של הגבינה והתרד.
לגלגל פעמיים כמו רולדה.
ליצור מהבצק צורה של שבלול.
למרוח ביצה ומעל לפזר סומסום, קצח או מלח גס.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה, עד שמשחים מלמעלה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0