המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לקצוץ גס את עלי התרד ולערבב עם הגבינה.
לפתוח את הבצק ולהניח רק בקצה בצורה אופקית את המילוי של הגבינה והתרד.
לגלגל פעמיים כמו רולדה.
ליצור מהבצק צורה של שבלול.
למרוח ביצה ומעל לפזר סומסום, קצח או מלח גס.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה, עד שמשחים מלמעלה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0