את כל חומרי הבצק שמים במיקסר ולשים עשר דקות. משהים להתפחה ל-60 דקות במקום חמים.
שלב 2
0 דקות
את החציל והבצל מגרדים במגררת. מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל ואת החציל. מוסיפים אחרי כמה דקות את רסק העגבניות והמים והמלח ומבשלים 20 דקות. מניחים לצינון.
שלב 3
0 דקות
מחלקים את הבצק ל- 12 חלקים.
שלב 4
0 דקות
כל חלק מרדדים לעלה בצורת ריבוע. שמים כף גדושה על חצי אחד של המלבן ומקפלים למשולש. משהים להתפחה ל-20 דקות.
את כל חומרי הבצק שמים במיקסר ולשים עשר דקות. משהים להתפחה ל-60 דקות במקום חמים.
שלב 2
מתוך
5
את החציל והבצל מגרדים במגררת. מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל ואת החציל. מוסיפים אחרי כמה דקות את רסק העגבניות והמים והמלח ומבשלים 20 דקות. מניחים לצינון.
שלב 3
מתוך
5
מחלקים את הבצק ל- 12 חלקים.
שלב 4
מתוך
5
כל חלק מרדדים לעלה בצורת ריבוע. שמים כף גדושה על חצי אחד של המלבן ומקפלים למשולש. משהים להתפחה ל-20 דקות.
הערות 0