המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
את כל חומרי הבצק שמים במיקסר ולשים עשר דקות. משהים להתפחה ל-60 דקות במקום חמים.
את החציל והבצל מגרדים במגררת. מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל ואת החציל. מוסיפים אחרי כמה דקות את רסק העגבניות והמים והמלח ומבשלים 20 דקות. מניחים לצינון.
מחלקים את הבצק ל- 12 חלקים.
כל חלק מרדדים לעלה בצורת ריבוע. שמים כף גדושה על חצי אחד של המלבן ומקפלים למשולש. משהים להתפחה ל-20 דקות.
מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל. אופים ב-180 מעלות, 20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0