מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את הבשר והתבלינים ומפוררים לאורך כל הטיגון, מניחים להתקרר. טוחנים מעט במעבד מזון (לא חובה) עד שמתקבלת תערובת חלקה יותר (אך בשום אופן לא חלקה לגמרי).
שלב 2
0 דקות
חותכים לריבועים את בצק העלים שהופשר, מניחים במרכז כל ריבוע כף מהמלית, סוגרים באלכסון למשולש ומהדקים קצוות.
אופים בתנור שחומם לחום בינוני כחצי שעה עד שמזהיב משני הכוונים.
שלב 5
0 דקות
בינתיים מכינים רוטב לפי הוראות היצרן.
שלב 6
0 דקות
להגשה: שמים בורקס חם בצלחת ויוצקים מעל רוטב פטריות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את הבשר והתבלינים ומפוררים לאורך כל הטיגון, מניחים להתקרר. טוחנים מעט במעבד מזון (לא חובה) עד שמתקבלת תערובת חלקה יותר (אך בשום אופן לא חלקה לגמרי).
שלב 2
מתוך
6
חותכים לריבועים את בצק העלים שהופשר, מניחים במרכז כל ריבוע כף מהמלית, סוגרים באלכסון למשולש ומהדקים קצוות.
הערות 0