המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל עד הזהבה ומוסיפים פלפל גרוס ומלח.
מוסיפים את הבשר ומפוררים בעזרת מזלג כדי למנוע גושים.
מוסיפים כמון, מוסקט, מלח וצנוברים, קולים עוד כ-5 דקות ומסירים מהאש.
מוסיפים לתערובת את סלט החציל הקלוי ומתקנים תיבול.
פותחים את הבצק ויוצרים רולדה ארוכה. ממלאים בתערובת, סוגרים היטב וחורצים חריצים בסכין.
מורחים חלמון, מפזרים שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות. מורידים מיד את הטמפרטורה לחום של 180 ואופים כ-25 דקות עד להזהבה יפה.
* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-10 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0