המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את בצק העלים וקורצים עיגולים.
שמים במרכז כל עיגול ריבוע גגבינה בולגרית ומעט בצל. סוגרים לצורת חצי ירח ומהדקים.
מברישים בביצה ומפזרים שומשום.
מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך כ-20-35 דקות, או עד הזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0