המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הבצק - את כל חומרי הבצק שמים במיקסר ולשים עשר דקות.
משהים להתפחה לשעה במקום חמים.
להכנת המלית-מערבבים את כל חומרי המלית.
מחלקים את הבצק ל- 12 חלקים.
כל חלק מרדדים לעלה בצורת ריבוע.
שמים כף גדושה על חצי אחד של הריבוע ומקפלים למשולש.
משהים להתפחה לעשרים דקות .
מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל.
אופים ב- 180 מעלות 20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0